https://sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Hidromasszázs kabin

Hidromasszázs kabin, hidromasszázs kabinok


A fürdőszoba mára nem csak a tisztálkodás lehetőségét jelenti a lakásban, hanem - az új igények egyre komfortosabb kiszolgálásával, valamint a csaptelepek, zuhanykabinok, hidromasszázs kabinok és kádak, valamint a gőzkabinok esztétikus és különböző stílusokhoz igazodó kialakításával - egyre inkább a relaxálás, kikapcsolódás és ellazulás helyszínévé kezd válni. Ezen új trend talán leginkább szembetűnő elemei a hidromasszázs és gőzkabinok, valamint hidromasszázs kádak. Az egyszerűbb hidromasszázs kabinok két fő csoportja az akril hátfalas és üvegházfalas kabinok. A hidromasszázs kabinok alcsoportjainak tekinthetők a mély illetve az alacsony tálcás verziók. A hidromasszázs kabinok hátfalába, illetve oldalfalába masszázs fúvókákat szerelnek, melyekkel a víznyomás erősségének állításával masszírozhatjuk a testünket. A hidromasszázs kabin fúvókák darabszáma típustól és kialakítástól függően változhat. Az üveg vagy akril hátfalas hidromasszázs kabin közötti választást az esztétikum és praktikum határozhatja meg. A hidromasszázs kabinok hasznos és kellemes tartozéka az esőztető zuhanyfej, melyet sokan trópusi zuhanynak is hívnak. Ezen a fejen keresztül azonos nyomás mellett egy nagyobb felületen folyik a víz így egy valódi relaxáló trópusi esőben lehet részünk, így tényleges ellazulásban lehet részünk a hidromasszázs kabinban.


5 dolog amit a hidromasszázs kabinokról tudni kell

1. A hidromasszázs kabinok hasznos és kellemes tartozéka az esőztető zuhanyfej, melyet sokan trópusi zuhanynak is hívnak. Ezen a fejen keresztül azonos nyomás mellett egy nagyobb felületen folyik a víz így egy valódi relaxáló trópusi esőben lehet részünk, így tényleges ellazulásban lehet részünk a hidromasszázs kabinban.

2. A hidromasszázs kabinok hátfalába, illetve oldalfalába masszázs fúvókákat szerelnek, melyekkel a víznyomás erősségének állításával masszírozhatjuk a testünket. A hidromasszázs kabin fúvókák darabszáma típustól és kialakítástól függően változhat.

3. Az egyszerűbb hidromasszázs kabinok két fő csoportja az akril hátfalas és üveg hátfalas kabinok ezek közül pedig léteznek mély illetve az alacsony tálcás típusok.

4. A fürdőszoba mára nem csak a tisztálkodás lehetőségét jelenti a lakásban, hanem egyre inkább a relaxálás a kikapcsolódás és az ellazulás helyszínévé kezd válni.

5. A zuhanykabinok egyre inkább a modern fürdőszoba jelképévé váltak az utóbbi időben