https://sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Sanimix

Tisztelt Vásárlónk!


Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket és tevékenységünket.

A Sanimix Kft. 1994 óta a minőség és a megbízhatóság garanciája a szaniter áruk forgalmazásában. 30 éve széles körű piaci tapasztalataival és kedvező árfekvésű termékeivel áll partnerei rendelkezésére.


A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el tevékenységét szaniter termékek olaszországi importjával.


A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően, 1998 második felére a cég bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr cég közé. Újabb két év elteltével a vezető helyet is sikerült megszerezni, melyet azóta is sikeresen megőrzött.


2002-től a Sanimix Kft. beindította távol-keleti import tevékenységét és az azóta eltelt idő egyértelműen beigazolta, hogy a távol-keletről importált termékek is – kedvező árfekvésük és jó minőségük miatt - piacképesek Magyarországon. A termékpaletta a csaptelepeken kívül az egyszerű zuhanykabinoktól egészen a legszélesebb igényeket kielégítő luxus gőzkabinokig terjed. A szortiment részét képezik még vízszűrők, zuhanypanelek, kádak és egyéb fürdőszobai kiegészítők.


A folyamatosan növekvő forgalomnak illetve partnerállománynak köszönhetően 2005-ben a cég a zuhanykabinok piacán is vezető szerepet ért el.
A rendszeres, széleskörű és alapos piackutatás eredményeként a Sanimix Kft. kiváló minőségű, elérhető árfekvésű és a mindenkori piaci trendeknek megfelelő termékeket tud forgalmazni.


Magyarországon szinte az összes barkács és gépész áruházláncban - Praktiker, Obi, Szatmári  – megtalálhatóak a „Sanimix” márkanévvel ellátott termékeink. Az áruházláncokon kívül kb. 200 viszonteladó partnerünk forgalmazza termékeinket az ország egész területén.


A cég Magyarországon elsőként hozta létre saját szerviz hálózatát, melynek segítségével minden problémát napokon belül kezelni és megoldani tud országszerte, kiemelt hangsúlyt fektetve erre a területre, szemben a többi magyarországi forgalmazóval.


A Sanimix Kft. kizárólag ÉMI és MEEI által bevizsgált, CE tanúsítvánnyal rendelkező termékeket forgalmaz.

Az elmúlt néhány évben cégünk feladatának tekintette az európai országok piacán való terjeszkedést. A környező országok közül horvátországi, szlovákiai, bolgár és romániai partnerek is forgalmazzák termékeinket.  


Az elmúlt 30 év kitartó szakmai munkájának eredményeként a „Sanimix” márkanév az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a csaptelepek, zuhanykabinok, hidromasszázs zuhanykabinok és gőzkabinok területén.


Reméljük, hogy a fenti rövid bemutató segít jobban megismerni cégünk filozófiáját és stratégiáját.

További kérdéseivel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére.


Tisztelettel:


Sanimix Kft.