https://sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Garanciák

Garanciális feltételek


A gyártó a termékeire a törvényi feltételek által meghatározott garanciális időt vállal. Kérjük, hogy a saját érdekében ügyeljen a garancialevél pontos kitöltésére!  A jótállás csupán abban az esetben érvényesíthető, amennyiben az eladó helyesen tölti ki a garancialevelet. Az esetleges meghibásodások miatti felelősség joga elvész abban az esetben, ha a vevő azt a garanciaidőn belül nem érvényesítteti.  A garancia a garancialevélben meghatározott helyen érvényesíthető. 


 Jótállási idők:

A jótállási idő a termék megvásárlásának napjával kezdődik, mely a garancialevélben a ,,vásárlás napja”-ként szerepel, vagy a termék tanúsított szolgáltató általi üzembe helyezésének napjától számít (amennyiben ezt az átvételtől számított három héten belül megrendelték).


A jótállás nem vonatkozik:


- A mechanikusan rongált termékekre, amennyiben a rongálás a helytelen használat során, vagy esetleg nem megfelelő kezelés következtében keletkezett.

- Használati utasítással ellentétes használatból eredő sérülésekre (a használati utasítás a garancialevél szerves része).

- Azokra a termékekre, ahol nem lettek betartva a beépítés előkészítésére, valamint a beszerelésre vonatkozó utasítások.

- A nem szakszerű beavatkozás, helytelen bekötés, elemi csapás, vagy a termék nem megfelelő ill. szélsőséges körülmények közötti használatára
  (pl. szauna helyiségben) azokra a kádakra, ill. zuhanytálcákra, melyek megrongálódása a helytelen és nem megfelelő beszerelésből, vagy az elégtelen tömítésből származik

FIGYELEM! 
A termék megvásárlását tanúsító garancialevelet gondosan őrizze meg (a szakszerű beszerelést tanúsító okmányt is), a jótállási idő teljes időtartama alatt. A reklamációs eljárás esetén kérni fogják Öntől az előbbiekben felsorolt okmányok eredeti példányát.